Att flytta in

Varmt välkommen till HSB Brf Nolered! Vi hoppas att Du/Ni kommer att trivas här!

Kom gärna förbi expeditionen på Fornborgsgatan 51/gavel för att träffa  medlemmar ur styrelsen. Vi visar Dig gärna runt i området så snart som möjligt. Vi har många lokaler som är bra att känna till!

Din lägenhet kommer att inspekteras av styrelsen innan du flyttar in. Protokoll från inspektionen förvaras sedan på expeditionen.

Om Du planerar större renoveringar som innefattar el eller våtrum/kök ska en ansökningsblankett fyllas i och lämnas in till styrelsen. Den kan hämtas på expeditionen eller laddas ner här till höger.

Att tänka på när Du kommer med flyttlasset:

  • Nyckel till bommen finns att låna av fastighetsskötaren .

  • Man får bara köra på de bredare körvägarna i området, inte på gångarna direkt framför entréerna.

  • Det finns en fyrhjulig kärra att dra möbler och annat med. Den står i soprummet vid gaveln Fbg 31.

Anmäl till expeditionen om du behöver hyra en p-plats eller ett garage. 

På anslagstavlan i trapphuset hittar Du bl a info från fritidskommittén om olika aktiviteter, t ex de trevliga pubkvällarna i cafélokalen. Tillfällig information sätts ibland upp i trapphusen, och denna hemsida uppdateras fortlöpande. Intern medlemsinformation finns i rullmenyn och på startsidan (blå knapp!). Till denna krävs lösenord, vilket kan fås av styrelsen. Vill Du ha information i form av nyhetsbrev via mail kan Du anmäla detta här till höger! Det rekommenderas varmt, då det gynnar både miljö och ekonomi!

Återigen, varmt välkommen!

 
 

Nyhetsbrev