Service

Styrelse
Föreningens medlemmar utser på stämman en styrelse som ansvarar för ekonomi, administration, drift och underhåll, och där vissa tjänster köps av HSB. Men alla är förstås med och bidrar på olika sätt till vår gemensamma boendemiljö. Tillsammans skapar vi vår förening! Vill du prata med någon i styrelsen är du välkommen till expeditionen varannan måndag 18-19, ojämna veckor. I rullgardinsmenyn ovan hittar du det mesta föreningen har att erbjuda. Tips och engagemang är välkomna!

Teknisk förvaltning sköts för tillfället av föreningen, kontakta expeditionen.

Vid akuta fel, såsom vattenläcka m.m. utanför ordinarie arbetstid, kvällar och helger, ring Securitas tel 010-470 55 98.

Personal
Föreningen har två lokalvårdare anställda på deltid. Expeditionen finns på Fornborgsgatan 51/gavel och är öppen helgfria måndagar 18-19. Välkommen! Tel: 073 5353280. Mail: brf.nolered@gmail.com.

Engagerade medlemmar
Utöver styrelsen väljs också en fritidskommitté som ordnar trivsamma och mycket uppskattade aktiviteter för medlemmarna. Se kalendern här på hemsidan samt anslag i trapphusen.  Många i föreningen delar generöst med sig av sina kunskaper och förmågor inom  olika områden, till exempel när det gäller reparationer och underhåll, skötsel av rabatter och grönområden, flagghissning, snöröjning och mycket annat. Det är inte bara värdefullt för sammanhållningen utan sparar också utgifter för föreningen, och därmed oss alla! Tag gärna kontakt med expeditionen om du vill vara med och bidra!

Nyhetsbrev  

Varannan månad skickar vi ut ett nyhetsbrev. Som medlem kan du få det på mailen genom att anmäla dig här till höger!


Bokunskap

Läs här om olika frågor och svar som HSB samlat från sina medlemmar!

Hjärtstartare

Det finns en hjärtstartare uppsatt vid nr 31, gaveln.

Jourtelefon: Vid akuta fel, såsom vattenläcka m.m. utanför ordinarie arbetstid, kvällar och helger, ring Securitas tel 010-470 55 98.

Swish

Betala med Swish:
123 355 4763

Nyhetsbrev

Varannan månad skickar vi ut ett nyhetsbrev. Som medlem kan du få det på mailen genom att anmäla dig här!

HSB Boendeservice: 
Tel: 010-442 20 00
Mail: boendeservice.gbg@hsb.se

Hjärtstartare, gavel FBG 31